Despre Noi

ArtaFier DAMASCHIN deține un registru de ingineri profesionisti cu experiență de mai mult de 10 ani și realizeaza proiecte de construcții hale metalice, care respectă toate normele pentru astfel de construcții. Fiecare proiect, de la simplu la complex este conceput de unul dintre inginerii noștrii profesionisti. ArtaFier DAMASCHIN lucreaza cu proprietari, arhitecți, ingineri și antreprenori pentru a face viziunea lor să devină realitate.

ArtaFier DAMASCHIN  are ca scop ideea de a oferi proiecte de  constructii hale metalice , personalizate , pentru toti clientii nostrii, la preturi accesibile.

Serviciile oferite  de catre ArtaFier DAMASCHIN , includ proiectarea, fabricarea si montarea halelor metalice . Anii de experiență în industria confectiilor metalice ne permit să va asiguram calitatea si integritatea  proiectului dumneavoastră .Vă oferim siguranta constructiei dumneavoastra , realizata sub cel mai bun control al calității de catre lucrători calificați din domeniul confectiilor halelor metalice.

Cu stima si deosebit respect ,

Echipa ArtaFier DAMASCHIN